Robert Fico je zlý človek . . . Veľmi zlý človek!

30. augusta 2015, janikkarol, Nezaradené

Iba zlý človek dokáže spomienku na hrdinov SNP a obete besniaceho fašistického vraždenia, zneužiť túto pietnu chvíľu na vybičovanie protiimigrantských vášní!

Iba zlý človek dokáže označiť hneď na začiatku utečeneckej vlny všetkých týchto neťastníkov za ekonomických imigrantov a čo je ešte horšie, za teroristov!

Iba zlý človek zneužije každé svoje verejné vystúpenie na stupňovanie svojej vlastnej imigrantofóbie.

Iba zlý človek a zlý politik sa dokáže po nedávnom vyčíňaní fašistov v bratislavských uliciach dokáže na dva dni schovať ako sopľavý chlapec,aby nemusel, pretože nechcel, odsúdiť toto barbarstvo.Pretože iba zlý človek dokáže pochopit motív ešte horšieho človeka.

Iba zlý človek dokáže označiť maďarský plot na hranici so Srbskom za čin hodný rešpektu! Ten istý plot, ktorý označil srbský prezident Vučič za stavbu, pripomínajúcu Osvienčim.

Iba zlý človek dokáže hovoriť na jednom mítingu o ľudskej solidarite, aby na ďalšom, trebárs v susednej dedine, kopírujúc nálady obyvateľstva odmietal prijatie akýchkoľvek utečencov s odôvodnením, že chcú cez nás len ísť ďalej na západ a my teda nemáme povinnosť im ani najmenej pomáhať.

Robert Fico nebol nikdy socialistom a ľavičiarom, rovnako ako Viktor Orbán nikdy nebol demokratom.

Ten prvý bol, je a vždy ostane stalinistom, ten druhý bol, je a vždy ostane fašistom. Napokon história nás opakovane presvedčila, že tieto dva režimy sú vo svojej podstate až príliš rovnaké a Hitler si so Stalinom až pridobre dlhé roky rozumeli!

Tieto dva režimy si rozumejú z jednoduchého dôvodu.

Reprezentujú ich zlí ľudia!