Založ si blog

Smerák, ktorý ešte nič neukradol, nech sa prihlási u súdruha Fica.

Iba mi tak napadla krátka spomienka na Jula Satinského a jeho nesmrtelnú hlášku: Slováci, ktorí ešte neboli ministrami, nech sa prihlásia u súdruha Žinčicu.

Doba si doslova žiada, aby obdobnú výzvu adresoval súdruh Fico svojim verným : Smerák, ktorý ešte nič neukradol, nech sa prihlási na našom politbyre.V opačnom prípade bude zo Smeru vylúčený za hanobenie strany a straníckych zvyklostí.

Stačí  krátka exkurzia do nedávnej histórie.Paškove cétéčko v Piešťanoch. A vďaka takýmto povodom  zbytočne zomierajú pacienti, ktorých nominanti Smeru v zdravotníctve vlastne posielajú na popravu.

Tunel vo Váhostave a Širokého vily na Bahamách.

Pavlisom vymyslený spor o ešte vymyslenejšiu pohľadávku, na základe krtorej by mu má štát, teda my všetci(vysvetlenie pre voličov Smeru-aj vy) vycálovať desiatky miliónov euráčov.Predtým podobný spor, na základe ktorého jachtár Počiatek ako minister financií vyplatil firme Lemikon(a samozrejme sebe samému) milióny € za požívanie značkySazka, ktorá vlastne Lemikonu nikdy nepatrila!

Nehorázne predražený softvér na Finančnom riaditeľstve, ktorý si objednal od doteraz neznámej firmy František Imrécze, tiež smerák dušou, telom a peňaženkou.

Ešte za minulej ficovlády sa musel pobrať za “trest” do Brusleu Františk Kašický, ktorý chcel nechať zametať kasárne a možno aj vyhlasovať budíček vojakom za miliardy korún!

Širokého Jahnátek si z ministerstva pôdohospodárstva urobil rodinno-dedinský podnik Komjatice s.r.o.Áno, je to ten istý Jahnátek, ktorý roky pôsobil ako generálny riaditeľ v Širokého Plastike Nitra, ktorej za úver ručí štátna Slovesnká záručná a rozvojá banka.Ako splácanie úveru dopadne, môžete vidieť na schéme Váhostav.

Najnovší škandál na Pozemkovom fonde, keď sa za riaditeľovania Matečnej, tiež smeráčky od špiku kosti a bankového účtu dostali k lukratívnym pozemkom cez reštitúcie  na mafiánsky spôsob vyvolení smeráci.

Alebo rodinné klany smerákov, ovládajúce celé obce, okresy a možno až kraje.

Pre nedostatok miesta nebudem ďalej rozpitvávať tunely v réžii Smeru a jeho nominantov.Ten váhostavácky hovorí naozaj za všetko! Je to matka všetkých tunelov, tunelárov a obdobných razičov.

Fico je dnes v situácii, že už nevie, ktorý oheň má skôr hasiť, ktorý tunel skôr zasypať, ktorý podvod vysvetlovať ako bežnú obchodnú operáciu.

Dostal sa však do nej predovšetkým sám, aj keď  za výdatnej porpory Výbohov, Poórov, Brhelov, Širokých, Kmotríkov a ďalších smeráckych kmotrov.

Robert Fico nás chce všetkých presvedčiť, že pôjde vzorom a nepísanú dohodu o “nezatváraní” ponovemborvých politikov navzájom, vypovie….

Disponuje Ukrajina jadrovými zbraňami?

20.12.2015

Nech táto otázka znie na prvé prečítanie akokoľvek šialene, dajme bokom emócie „za a proti Ukrajine, za a proti Rusku“ a poďme racionálne analyzovať informácie. V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a [...]

Inšpiroval ma falošný bloger. Tak som išiel v jeho stopách.

04.10.2015

Nedávno tu napísal bloger Peter Cvik svoju súsenosť s tým, ako ľahko sa dá prostredníctvom vymyslenej identitiy manipulovať čitateĺská blogerská pospolitosť. Zaregistroval si blog pod falošným menom a napísal dva úplne, ale úplne vymyslené príbehy. Zmanipuloval fakty, uvádzal presné čísla, patriace k úplne odlišným príbehom a čitatelia živo diskutovali! Miesto toho, [...]

Fico „bojuje“ proti Únii, aj proti východniarskemu smeráckemu gangu.

25.09.2015

Tisícklikový premiér by však mal vedieť, že tento súboj na dvoch frontoch nemôže zvládnuť. Švindlovať pri klikoch môže pre televíziu, ktorá mu na to servilne vytvorila priestor. Kvóty sú už o inom a východniarsky gang vo vnútri smeráckej mafii tobôž. Fico sa nepustil do boja proti kvótam, ale proti utečencom an bloc.To mu nepochybne prinesie body na domácej, jeho [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 72916x
Priemerná čítanosť článkov: 4289x

Autor blogu

Kategórie