Vladimír Jánoš. Iba jedna zo vzoriek smeráckej prasacej chrípky.

6. marca 2015, janikkarol, Nezaradené

Kým súdruh birmovaný komunista brázdi kulturáky a športové haly so svojim emdéžetkovou šou, zatiaľ sa jeho poslanec a okresný predseda Smeru v Prievidzi vyhráža manželke ako posledný chrapúň z dedinskej krčmy!

Áno, ako posledný chrapúň a grázel, lebo presnejšie pomenovanie na tohoto smeráka sa nedá aplikovať.

Kto si prečítal zopár jeho vyhrážok na adresu manželky, zostal s vyrazeným dychom…Ty p….a! Ty k….a! Zaj….em ta!

Toto nám vládne?

Táto kreatúra rozhoduje o zákonoch, o našich daniach a našom žití a bytí? Áno priatelia.Táto kreatúra a s ňou ďalších 82 smerákov, rozdávajúcich na čele s predsedom široké úsmevy na stretnutiach s často už bohužiaľ polodementnými roztlieskavačkami. Zásobujú ich primitívnymi vtipmi, za ktoré by sa nehanbila ani Velšicová so Slivkom, pesničkou prispeje Vašo Patejdl, Katarína Brychtová s Nikodýmom si tiež odpracujú svoje lukratívne zmluvy na programy v slovenskej televízii. Vyššie menovaní umelci iste boli skvelými študentami histórie a tak im navždy utkvel v pamäti výrok rímskeho cisára Vespaziána, ktorý, keď spoplatnil používanie verejných záchodov, povedal :Peniaze nesmrdia.

Ktovie, ako by sa cítila taká Brychtová, keby musela zdielať spoločnú domácnosť s Jánošom? Za okolností, ktoré sú opísané v prepisoch jeho komunikácie s manželkou?!

Autor románu Jeden deň Ivana Denisoviča  z prostredia ruských gulagov, Alexander Solženicyn, by sa možno dočkal voľného pokračovania svojho svetoznámeho diela. Mohlo by sa volať Jeden deň s poslancom Smeru.

Poslanec Jánoš  je(bol) popredsedom výboru NR SR pre ľudské práva! Prepis jeho výrokov na adresu manželky otvoril dekel smeráckej žumpy. Viete si predstaviť esesáka, ktorý si založí a prevádzkuje domov dôchodcov pre obete, ktoré prežili besnenie v koncentráku?  Ja nie. V Smere takýto morálny problém zjavne nemajú.Tu sa držia zásady : Čím väčší morálny invalid, tým väčšia funkcia.

Uf, skoro som zabudol, že Smer a morálka idú k sebe ako vegetarián a bravčová šunka.

Katarína Brychtová by mala natočiť najnovší diel svojej relácie Nečakané stretnutia v Prievidzi. Nečakane by sa mala stretnúť s manželkou smeráckeho poslanca Jánoša. Aby vedela, akým morálnym bezdomovcom chodí robiť predvolebnú kampaň.

Martin Nikodým by mohol v ďalšom diele Milujem Slovensko oznámiť, že on ani tak nemiluje Slovensko, ako peniaze. A je mu úplne jedno, či ich dostáva od smeráckych jánošovcov, alebo kohokoľvek iného! Dôležité je, že ich dostáva.Vašo Patejdl by mohol album Netvor z čiernej hviezdy premenovať na Netvor z Prievidze a darovať ho aj s podpismi všetkým nielen členom smeráckeho politbyra, ale aj  účastníčkam emdéžetkovo-hrebíčkových slávností.

Ak by som nearizoval ja, arizovali by iní-takto sa “obhajovali” zlodeji židovského majetku tesne potom, ako ho ukradli pôvodným majiteľom a tesne predtým, ako ich poslali do Osvienčimu.

Ak by som nespolupracoval ja, spolupracovali by iní-takto obhajovali svoje udávačstvo platení, aj neplatení agentí ŠTB, vďaka ktorým boli zničené osudy desaťtisícov ľudí a rodín.

Ak to nevezmem ja, vezme to iní-takto zvyknú reagovať na prípadné výčitky k účinkovaniu v smeráckych stupiditách umelci.

Možno máte pravdu a ja, ani nikto iný vám nemôže vaše “umenie pre smerákov” zakázať.

Ale isté je, že ani vy mne nemôžete zakázať, končiť citátom generála z Černých baronov : Chce se mi zvracet!