Založ si blog

Fico „bojuje“ proti Únii, aj proti východniarskemu smeráckemu gangu.

Tisícklikový premiér by však mal vedieť, že tento súboj na dvoch frontoch nemôže zvládnuť. Švindlovať pri klikoch môže pre televíziu, ktorá mu na to servilne vytvorila priestor. Kvóty sú už o inom a východniarsky gang vo vnútri smeráckej mafii tobôž.

Fico sa nepustil do boja proti kvótam, ale proti utečencom an bloc.To mu nepochybne prinesie body na domácej, jeho vlastnými klamstvami ohlúpnutej voličskej scéne, ale zoberie mu aj posledné zvyšky renomé(ak vôbec nejaké niekedy mal) za hranicami Slovenského Žochárova. Európski socialisti začali procedúru o vyhnaní Smeru zo svojho ľavicového združenia. Zabudli pritom na svoj základný omyl pri jeho prijímaní. Táto partaj oligarchov, mečiarovských privatizérov a zbohatlíkov na podvodoch s DPH, má so sociálnou politikou spoločné asi toĺko, ako šéf Ku Klux Klanu s láskou k inofarebným.

Fico pred svojou cestou na summit do Bruselu dával hlasite najavo, ako rozbije jednotu Únie pri hlasovaní o riešení utečeneckej krízy. Spoliehal sa na prísľuby Česka, Maďarska a Poľska o spoločnom postupe. Napokon ostali za politických hlupákov dvaja. On a jeho polofašistický spojenec z Pešti. Teraz si v politickom zúfalstve ohrýza nechty, skúša napínať politické svaly, ktoré však až veľmi začínajú pripomínať muscculatúru záchodového pavúka.

Aby toho nebolo dosť, niekto zvnútra Smeru podsunul opozičníkovi Beblavému kšefty šéfa štátnej zdravotnej poisťovne Marcela Foraia, ktorý cez nastrčenú tetičku Aničku podpisoval s pravdepodobnosťou rovnajúcej sa istote, milónové zmluvy sám so sebou. Ficovi neostávalo nič iné, ako zasiahnuť. Zavolal ďalšiemu členovi Rodiny z východu Čislákovi a Forai balil krabice v luxusne zariadenej kancelárii. Ale keďže žijeme v kráľovstve Žochár, Foraiove zmluvy bude prešetrovať Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, ktorý vedie ďalšia smeráčka, Monika Pažinková, ktorej manžel ešte donedávna podnikal so synom tety Anky, teda s bratrancom Marcela Foraia. A kruh komickej smeráckej túžby po „pravde a objektivite“ sa uzavrel…

Východniarsky gang samozrejme neodpustí premiérovi tieto opakujúce sa potupy, aj keď bol k ním Fico prinútený pristúpiť na základe mediálneho tlaku. Po potupnom vyhnaní kachličkára Pašku z predsedníckej sitzle v parlamente, je to ďašia ťažká rana pre „socialistov“ z východu. A aby toho nebolo málo, už sa nahlas hovorí o tom, že podobný osud čaká aj ministra životného prostredia Žigu. Toho za veľmi čudesné spôsoby pri prideľovaní dotácií na čističky odpadových vôd, kde sa výška „všimného“ pohybuje na úrovni 30%. Proste s čistotou majú v Smere čím ďalej, tým väčšie problémy. Vo východniarskom smeráckom gangu je vyhlásený stav najvyššej pohotovosti! Aj vďaka úžerníckej firme Pohotovosť, ktorú spája spoločná minulosť a cez nastrčené figúrky aj prítomnosť, so štátnym tajomníkom ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Petrom Burianom. Samozrejme len úplnou náhodou ďalšieho východniara v smeráckom habite.

Na dvoch frontoch sa kedysi pokúsil bojovať Hitler. Vieme, ako (našťastie) dopadol.

A tak už len ostáva doporučenie pre nášho „sociálneho“ premiéra : Čo tak porozmýšľať nad stavbou dvojdomu na Bahamách? Jeden z vydriduchov z Váhostavu, zase samozrejme úplnou náhodou hlásiaci sa k Smeru, tam vilu, v ktorej sa usadí na zaslúžlilý dôchodok, stavia.

Ak je totiž pravdivý svojím obsahom film Šťastie príde v nedeľu, znamená to, ža na príchod nešťastia ostáva človeku ďalších 6 dní v týždni. A to je už číslo, ktoré zrazilo na kolená nejedného politika, premiérov nevynímajúc….

Disponuje Ukrajina jadrovými zbraňami?

20.12.2015

Nech táto otázka znie na prvé prečítanie akokoľvek šialene, dajme bokom emócie „za a proti Ukrajine, za a proti Rusku“ a poďme racionálne analyzovať informácie. V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a [...]

Inšpiroval ma falošný bloger. Tak som išiel v jeho stopách.

04.10.2015

Nedávno tu napísal bloger Peter Cvik svoju súsenosť s tým, ako ľahko sa dá prostredníctvom vymyslenej identitiy manipulovať čitateĺská blogerská pospolitosť. Zaregistroval si blog pod falošným menom a napísal dva úplne, ale úplne vymyslené príbehy. Zmanipuloval fakty, uvádzal presné čísla, patriace k úplne odlišným príbehom a čitatelia živo diskutovali! Miesto toho, [...]

Slovenský premiér má v očiach strach. Ľudský, prízemný strach. . .

02.09.2015

Z ešte nedávno neohrozitelného a neobmedzeného pána slovenskej politiky, sa stáva uzlíček nervov… Tlačová konferencia v záhrade na Úrade vlády, na ktorej reagoval na Matovičove (ne)zmyselné obvinenia o Ficovom vlastníctve účtu na Belize so 660 000 000,- dolármi, skončila jediným výsledkom. Verejnou potupou vlastnej manželky, ktorú si zobral ako „Nutnú [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 72882x
Priemerná čítanosť článkov: 4287x

Autor blogu

Kategórie