Založ si blog

Robert Fico je zlý človek . . . Veľmi zlý človek!

Iba zlý človek dokáže spomienku na hrdinov SNP a obete besniaceho fašistického vraždenia, zneužiť túto pietnu chvíľu na vybičovanie protiimigrantských vášní!

Iba zlý človek dokáže označiť hneď na začiatku utečeneckej vlny všetkých týchto neťastníkov za ekonomických imigrantov a čo je ešte horšie, za teroristov!

Iba zlý človek zneužije každé svoje verejné vystúpenie na stupňovanie svojej vlastnej imigrantofóbie.

Iba zlý človek a zlý politik sa dokáže po nedávnom vyčíňaní fašistov v bratislavských uliciach dokáže na dva dni schovať ako sopľavý chlapec,aby nemusel, pretože nechcel, odsúdiť toto barbarstvo.Pretože iba zlý človek dokáže pochopit motív ešte horšieho človeka.

Iba zlý človek dokáže označiť maďarský plot na hranici so Srbskom za čin hodný rešpektu! Ten istý plot, ktorý označil srbský prezident Vučič za stavbu, pripomínajúcu Osvienčim.

Iba zlý človek dokáže hovoriť na jednom mítingu o ľudskej solidarite, aby na ďalšom, trebárs v susednej dedine, kopírujúc nálady obyvateľstva odmietal prijatie akýchkoľvek utečencov s odôvodnením, že chcú cez nás len ísť ďalej na západ a my teda nemáme povinnosť im ani najmenej pomáhať.

Robert Fico nebol nikdy socialistom a ľavičiarom, rovnako ako Viktor Orbán nikdy nebol demokratom.

Ten prvý bol, je a vždy ostane stalinistom, ten druhý bol, je a vždy ostane fašistom. Napokon história nás opakovane presvedčila, že tieto dva režimy sú vo svojej podstate až príliš rovnaké a Hitler si so Stalinom až pridobre dlhé roky rozumeli!

Tieto dva režimy si rozumejú z jednoduchého dôvodu.

Reprezentujú ich zlí ľudia!

Disponuje Ukrajina jadrovými zbraňami?

20.12.2015

Nech táto otázka znie na prvé prečítanie akokoľvek šialene, dajme bokom emócie „za a proti Ukrajine, za a proti Rusku“ a poďme racionálne analyzovať informácie. V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a [...]

Inšpiroval ma falošný bloger. Tak som išiel v jeho stopách.

04.10.2015

Nedávno tu napísal bloger Peter Cvik svoju súsenosť s tým, ako ľahko sa dá prostredníctvom vymyslenej identitiy manipulovať čitateĺská blogerská pospolitosť. Zaregistroval si blog pod falošným menom a napísal dva úplne, ale úplne vymyslené príbehy. Zmanipuloval fakty, uvádzal presné čísla, patriace k úplne odlišným príbehom a čitatelia živo diskutovali! Miesto toho, [...]

Fico „bojuje“ proti Únii, aj proti východniarskemu smeráckemu gangu.

25.09.2015

Tisícklikový premiér by však mal vedieť, že tento súboj na dvoch frontoch nemôže zvládnuť. Švindlovať pri klikoch môže pre televíziu, ktorá mu na to servilne vytvorila priestor. Kvóty sú už o inom a východniarsky gang vo vnútri smeráckej mafii tobôž. Fico sa nepustil do boja proti kvótam, ale proti utečencom an bloc.To mu nepochybne prinesie body na domácej, jeho [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 72848x
Priemerná čítanosť článkov: 4285x

Autor blogu

Kategórie