Založ si blog

Vladimír Jánoš. Iba jedna zo vzoriek smeráckej prasacej chrípky.

Kým súdruh birmovaný komunista brázdi kulturáky a športové haly so svojim emdéžetkovou šou, zatiaľ sa jeho poslanec a okresný predseda Smeru v Prievidzi vyhráža manželke ako posledný chrapúň z dedinskej krčmy!

Áno, ako posledný chrapúň a grázel, lebo presnejšie pomenovanie na tohoto smeráka sa nedá aplikovať.

Kto si prečítal zopár jeho vyhrážok na adresu manželky, zostal s vyrazeným dychom…Ty p….a! Ty k….a! Zaj….em ta!

Toto nám vládne?

Táto kreatúra rozhoduje o zákonoch, o našich daniach a našom žití a bytí? Áno priatelia.Táto kreatúra a s ňou ďalších 82 smerákov, rozdávajúcich na čele s predsedom široké úsmevy na stretnutiach s často už bohužiaľ polodementnými roztlieskavačkami. Zásobujú ich primitívnymi vtipmi, za ktoré by sa nehanbila ani Velšicová so Slivkom, pesničkou prispeje Vašo Patejdl, Katarína Brychtová s Nikodýmom si tiež odpracujú svoje lukratívne zmluvy na programy v slovenskej televízii. Vyššie menovaní umelci iste boli skvelými študentami histórie a tak im navždy utkvel v pamäti výrok rímskeho cisára Vespaziána, ktorý, keď spoplatnil používanie verejných záchodov, povedal :Peniaze nesmrdia.

Ktovie, ako by sa cítila taká Brychtová, keby musela zdielať spoločnú domácnosť s Jánošom? Za okolností, ktoré sú opísané v prepisoch jeho komunikácie s manželkou?!

Autor románu Jeden deň Ivana Denisoviča  z prostredia ruských gulagov, Alexander Solženicyn, by sa možno dočkal voľného pokračovania svojho svetoznámeho diela. Mohlo by sa volať Jeden deň s poslancom Smeru.

Poslanec Jánoš  je(bol) popredsedom výboru NR SR pre ľudské práva! Prepis jeho výrokov na adresu manželky otvoril dekel smeráckej žumpy. Viete si predstaviť esesáka, ktorý si založí a prevádzkuje domov dôchodcov pre obete, ktoré prežili besnenie v koncentráku?  Ja nie. V Smere takýto morálny problém zjavne nemajú.Tu sa držia zásady : Čím väčší morálny invalid, tým väčšia funkcia.

Uf, skoro som zabudol, že Smer a morálka idú k sebe ako vegetarián a bravčová šunka.

Katarína Brychtová by mala natočiť najnovší diel svojej relácie Nečakané stretnutia v Prievidzi. Nečakane by sa mala stretnúť s manželkou smeráckeho poslanca Jánoša. Aby vedela, akým morálnym bezdomovcom chodí robiť predvolebnú kampaň.

Martin Nikodým by mohol v ďalšom diele Milujem Slovensko oznámiť, že on ani tak nemiluje Slovensko, ako peniaze. A je mu úplne jedno, či ich dostáva od smeráckych jánošovcov, alebo kohokoľvek iného! Dôležité je, že ich dostáva.Vašo Patejdl by mohol album Netvor z čiernej hviezdy premenovať na Netvor z Prievidze a darovať ho aj s podpismi všetkým nielen členom smeráckeho politbyra, ale aj  účastníčkam emdéžetkovo-hrebíčkových slávností.

Ak by som nearizoval ja, arizovali by iní-takto sa “obhajovali” zlodeji židovského majetku tesne potom, ako ho ukradli pôvodným majiteľom a tesne predtým, ako ich poslali do Osvienčimu.

Ak by som nespolupracoval ja, spolupracovali by iní-takto obhajovali svoje udávačstvo platení, aj neplatení agentí ŠTB, vďaka ktorým boli zničené osudy desaťtisícov ľudí a rodín.

Ak to nevezmem ja, vezme to iní-takto zvyknú reagovať na prípadné výčitky k účinkovaniu v smeráckych stupiditách umelci.

Možno máte pravdu a ja, ani nikto iný vám nemôže vaše “umenie pre smerákov” zakázať.

Ale isté je, že ani vy mne nemôžete zakázať, končiť citátom generála z Černých baronov : Chce se mi zvracet!

Disponuje Ukrajina jadrovými zbraňami?

20.12.2015

Nech táto otázka znie na prvé prečítanie akokoľvek šialene, dajme bokom emócie „za a proti Ukrajine, za a proti Rusku“ a poďme racionálne analyzovať informácie. V roku 1994 bolo podpísané Budapeštianske memorandum, na základe ktorého traja členovia Bezpečnostnej rady OSN, USA, Veľká Británia a Rusko, poskytli plné a zásadné garancie národnej bezpečnosti a [...]

Inšpiroval ma falošný bloger. Tak som išiel v jeho stopách.

04.10.2015

Nedávno tu napísal bloger Peter Cvik svoju súsenosť s tým, ako ľahko sa dá prostredníctvom vymyslenej identitiy manipulovať čitateĺská blogerská pospolitosť. Zaregistroval si blog pod falošným menom a napísal dva úplne, ale úplne vymyslené príbehy. Zmanipuloval fakty, uvádzal presné čísla, patriace k úplne odlišným príbehom a čitatelia živo diskutovali! Miesto toho, [...]

Fico „bojuje“ proti Únii, aj proti východniarskemu smeráckemu gangu.

25.09.2015

Tisícklikový premiér by však mal vedieť, že tento súboj na dvoch frontoch nemôže zvládnuť. Švindlovať pri klikoch môže pre televíziu, ktorá mu na to servilne vytvorila priestor. Kvóty sú už o inom a východniarsky gang vo vnútri smeráckej mafii tobôž. Fico sa nepustil do boja proti kvótam, ale proti utečencom an bloc.To mu nepochybne prinesie body na domácej, jeho [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 72884x
Priemerná čítanosť článkov: 4287x

Autor blogu

Kategórie